HULLK TILHULP IS IS DE OPLOSSING
VOOR TILPROBLEMEN

De HULKK Tilhulp maakt gebruik van innovatieve luchtkussen techniek, zoals het al toegepast wordt bij defensie en de brandweer. 

HULKK Tilhulp plaatsing van begin tot eind

De ultieme tilhulpen voor de keukenbranche: HULKK Tilhulpen. Zie hier hoe de unieke kar een betonnen blad naar de keuken toe rijdt. Zie hoe soepel het gaat om bochten te maken en over drempels te rijden.
Daarna de Tilhulp in actie. Binnen 5 minuten het blad op de juiste plek, op hoogte getild en geplaatst, zonder dat iemand hoeft te tillen!
HULKK TILHULP DOET HET VOOR U

De HULKK Tilhulp maakt gebruik van innovatieve luchtkussen techniek, zoals het al toegepast wordt bij Defensie en de brandweer. Deze techniek wordt bijvoorbeeld gebruikt om gekantelde vrachtwagens weer rechtop te krijgen. Daarom is de HULKK Tilhulp goed in staat aanrechtbladen tot 350 kg te tillen.

VOORDELEN:

- Compacte tilhulp

- Beschadigt de vloer nooit

- Met bijgeleverde transportwiel zijn bladen over drempels te verrijden

- Binnen 5 minuten het blad getild

- Nooit meer rugpijn!

foto-hullk
HULKK

De HULKK TILHULP doet het zware werk. 

Zie hier een blad van 5,2 meter van zo’n 500 kilo, geplaatst zonder dat er iemand hoefde te tillen. Mega Keuken van Kookhuis !

Keukeneilanden worden steeds groter en daardoor de keukenbladen steeds zwaarder. Door deze tilhulp te gebruiken is zelfs het extreemste blad gemakkelijk te plaatsen! We wensen Kookhuis veel tilplezier met hun HULKK Tilhulp

© Copyright 2022 ViSi Trading. All Rights Reserved.

Made with love